Ποιοι είμαστε

Το ταξίδι μας στο χώρου του κομπολογιού ξεκίνησε το 1982 στο κέντρο της παλιάς πόλης των Χανίων, σε ένα Βενετσιάνικο οίκημα του 15ου αιώνα.

Το μεράκι και η αγάπη μας για το κομπολόι μας έκανε οδοιπόρους σε χώρες μακρινές, μελετητές της ιστορίας και της παράδοσης, της γεωλογίας και εν τέλει τεχνίτες.

Και όλα αυτά για να καταφέρουμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα, να δημιουργήσουμε μια συλλογή με τα σπανιότερα και αυθεντικότερα κομπολόγια του κόσμου, κομπολόγια τόσο παλιά που το καθένα έχει την δικιά του ιστορία.

Στην συλλογή μας μπορείτε να θαυμάσετε και να επιλέξετε κομπολόγια από ευρεία γκάμα που περιλαμβάνει σπάνιες δημιουργίες από Καχραμάν, κόκκινο Αιγυπτιακό Φατουράν, διάφανο Φατουράν, Μαστίχα και Γιούσουρι.

Η συλλογή μας εμπλουτίζεται με κομπολόγια από κόκκαλο καμήλας, κέρατο (βουβαλιού, ταύρου ή τράγου), ξύλο εβένου και άλλα υλικά, από τα οποία μπορεί να δημιουργηθεί ένα κομπολόι όπως κατά καιρούς ανακαλύπτουμε στις αναζητήσεις μας.

Από την πλούσια αυτή συλλογή μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν κομπολόγια από ατόφιο βασιλικό κεχριμπάρι, βαλτικής, συμπιεσμένο κεχριμπάρι ή προσμίξεις αυτού με άλλα υλικά.

Ανανεώνοντας συχνά την συλλογή μας, φροντίζουμε πάντα να σας προσφέρουμε τα πιο μοντέρνα και φινετσάτα σχέδια που κυκλοφορούν.

Οποιαδήποτε κομπολόι της συλλογής μας και αν επιλέξετε είναι φιλοτεχνημένο από εμάς τους ιδίους στο εργαστήριο μας. Με ιδιαίτερη χαρά μας να επιδιορθώσουμε και τα δικά σας κομπολόγια ή μπεγλέρια.

Εκτός από κομπολόγια η συλλογή μας περιλαμβάνει μπρελόκ και γυναικεία κοσμήματα δημιουργημένα από κεχριμπάρι με δέσιμο ασήμι 925 ή ακόμη και δημιουργίες δίχως ασήμι με το κεχριμπάρι να παρουσιάζεται σε φυσικά σχήματα.

Να σημειώσουμε ότι με την έλευση του νέου μας καταστήματος στο κέντρο των Χανίων, μπήκαμε δυναμικά και στο χώρο του ανδρικού κοσμήματος (δείτε εδώ).